Afektinės būsenos savižudybės procese: patirtys ir formavimosi prielaidos - Miglė Marcinkevičiūtė; Danutė Gailienė (Psichologija)
Afektinės būsenos iškilimas savižudybės procese laikomas rimtu savižudybės grėsmės ženklu. Šiame tyrime siekiama aprašyti afektinių būsenų, būdingų savižudybės procesui, patyrimą ir įvertinti jų formavimosi prielaidas gyvenimo laikotarpiu.