Kino polskie w kontekście międzynarodowym. Manchester, 3-5 grudnia 2009 - Karolina Kosińska (Kwartalnik Filmowy)
Relacja z konferencji naukowej „Polish Cinema in an International Context”, która miała miejsce między 3 a 5 grudnia 2009 r. w Manchesterze.