ВИКОРИСТАННЯ МЕСЕНДЖЕРА TELEGRAM ЯК ЗАСОБУ ПІДТРИМКИ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ - Олександр Володимирович Носенко; Юлія Григорівна Носенко; Роман Миколайович Шевчук (Інформаційні технології і засоби навчання)
Світова пандемія призвела до того, що в усьому світі понад 1,8 мільярда дітей і молоді опинилась за межами аудиторного освітнього процесу. Це спонукало держави до розширення процесів цифровізації, пошуку ефективних рішень для підтримки віддаленої освітньої взаємодії. Аналіз міжнародного досвіду засвідчив інтерес світової освітньої спільноти до використання мобільних сервісів, месенджерів, зокрема месенджеру Telegram, у якості засобів підтримки освітнього процесу.