مروری بر کاربرد مرکب‌های تابش‌پز در چاپ جوهرافشان - سمانه جعفری فرد; سعید باستانی; آتشه سلیمانی گرگانی; مرتضی گنجایی ساری (مطالعات در دنیای رنگ)
چکیده مرکب‌های تابش‌پز نوع خاصی از مرکب‌های مورد استفاده در انواع روش‌های چاپ هستند که در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند. در این میان میزان استفاده از این مرکب‌ها در چاپ جوهرافشان از رونق بیشتری برخوردار است. مهم‌ترین مزیت این مرکب‌ها نبود حلال فرار در ترکیب‌بندی آن‌هاست. از این نوع مرکب می‌توان برای چاپ بر انواع زیرایند استفاده کرد. در این نوشته اجزای این نوع از مرکب و مزایای آن مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه به شرح برخی از محدودیت‌های این روش و راه حل‌های مناسب برای رفع این محدودیت‌ها پرداخته شده است.