“ÖRGÜT KÜLTÜRÜ” VE “İLETİŞİM DOYUMU” İLE BİREYSEL ÖZELLİKLER ARASINDAKİ İLİŞKİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: BİR UYGULAMA ÖRNEĞİ - Erhan Eroğlu; Gülden Özkan (Selçuk İletişim)
Güçlü örgüt kültürünün ve yüksek iletişim doyum düzeyinin örgütler üzerindeki olumlu etkileri çok sayıda ancak ayrı ayrı araştırmalarda ortaya konulmuştur. Ancak bu iki önemli unsurun bireysel özelliklerle ve birbirleriyle olan ilişkisi konusunda bilgi sıkıntısı yaşanmaktadır. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü yöneticilerinin ve personelinin katılımı ile yapılan bu çalışma bahsi geçen unsurlar arasındaki ilişkiyi ortaya koymayı amaçlamaktadır.