ДЕЯКІ АСПЕКТИ АДМІНІСТРАТИВНОЇ ПРОЦЕСУАЛЬНОЇ ДІЄЗДАТНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ - L. V. Krupnova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено сутнісні аспекти адміністративної процесуальної дієздатності суб’єктів виконавчого провадження. Сформульовано основні ознаки досліджуваної категорії та надано її авторське визначення. Розкрито зміст адміністративної процесуальної дієздатності суб’єктів виконавчого провадження та її нормативно-правове підґрунтя. Окрему увагу приділено питанню ролі досліджуваної категорії у функціональному наповненні правового статусу суб’єктів виконавчого провадження.