Досвід підготовки кадрів для сектору безпеки та оборони провідних країн світу та шляхи його впровадження в Україні - I. B. Honcharenko; Y. O. Mikhailova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто особливості системи підготовки кадрів для сектору безпеки та оборони провідних країн світу, визначено певні загальні риси цієї системи. На підставі аналізу особливостей підготовки кадрів для сектору безпеки та оборони у різних країнах запропоновано шляхи впровадження зарубіжного досвіду в систему підготовки кадрів відповідних спецслужб України.