СТВОРЕННЯ СКРІНКАСТІВ ЗАСОБАМИ BANDICAM ДЛЯ ПІДТРИМКИНАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ ПІД ЧАС КРИЗОВИХ ЯВИЩ - Людмила Дорогань-Писаренко; Наталія Канцедал; Олена Красота; Ольга Лега; Тетяна Прийдак; Людмила Яловега (Інформаційні технології і засоби навчання)
Застосування методів онлайн-навчання і відповідних сервісів та інструментів набуло пріоритетного значення під час кризових явищ в світовому (пандемія COVID-19) та всеукраїнському (воєнна інтервенція) масштабі. Освітній сектор вимушений адаптуватися та переглядати підходи і методи для організації навчання в дистанційному і змішаному форматі.