МІСЦЕ ВИЩОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ СУДДІВ ТА ВИЩОЇ РАДИ ПРАВОСУДДЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ГОСПОДАРСЬКИХ СУДІВ - D. V. Mandychev (Law and Safety)
Проведено порівняльний аналіз оновленого законодавства України та чинного закону «Про судоустрій і статус суддів», виявлено зміни у правових статусах Вищої кваліфікаційної комісії суддів та Вищої ради правосуддя, визначено роль цих органів в організації діяльності господарських судів. Розмежовано повноваження Вищої кваліфікаційної комісії суддів і Вищої ради правосуддя в досліджуваній сфері.