Маркетингові комунікації в умовах цифрової трансформації публічних бібліотек України - Надія Бачинська; Владислав Касьян (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті – виявити особливості сучасного стану маркетингових комунікацій публічних бібліотек України в контексті процесів цифрової трансформації та запропонувати використання ефективних підходів до комунікації бібліотек у цифровому середовищі.