Zeynep Gül KÜÇÜK, Mardin Çevresinde Süryaniler - Eyyüp Efeoğlu (International Journal of Mardin Studies (IJMS))
Bu çalışma, Zeynep Gül Küçük tarafından kaleme alınan Mardin Çevresinde Süryaniler adlı kitabın değerlendirmesini içermektedir