Rendészeti mestervezetők képzése komplex törzsvezetési gyakorlaton - János Varga (Belügyi Szemle)
A szerző a hallgatók visszajelzéseire összpontosítva áttekintést ad a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán folyó komplex mesterképzési modulok tapasztalatairól.