Tendències en la vida i el pensament alemany des de 1870 - Georg Simmel (Digithum)
Tal com manifestàrem en el número anterior, volem que la secció d'Història Intel·lectual de Digithum serveixi per rescatar el llegat d’aquells autors que han estat el nostre suport i amb els quals hem ampliat la nostra perspectiva. En aquesta ocasió oferim una traducció al castellà del text de Georg Simmel “Tendencies in German life and thought since 1870.” La traducció al català la seguirà ben aviat.