Аналіз ускладнень вагітності, пологів, післяпологового періоду та екстрагенітальної захворюваності у вагітних в Україні та прогнозування динаміки обраних показників до 2026 року - T.A. Vezhnovets; V.G. Guryanov; O.V. Korotkyi; T.M. Orabina; N.V. Gerevich; D.O. Govsieiev (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - оцінити якість акушерської допомоги в Україні; спрогнозувати динаміку інтранатальної захворюваності та ускладнень післяпологового періоду до 2026 р.