Правоохоронні органи в системі державних суб’єктів управління фінансовою системою України - T. A. Kobzieva (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
На основі аналізу чинного національного законодавства, що визначає адміністративно-процесуальний статус наведених органів, виділено державні органи, які найбільшою мірою здійснюють правоохоронну діяльність у сфері управління фінансовою системою. Доведено, що діяльність правоохоронних суб'єктів управління фінансовою системою спрямована на виявлення допущених правопорушень у зазначеній сфері та на здійснення розслідування найбільш небезпечних серед них.