DAWA lukker - Anne Sørensen; danish danish (Geoforum Perspektiv)
Datadistributionsplatformen DAWA skal lukke. Moderniseringen af Datafordeleren har skabt en oplagt mulighed for at gennemføre en trinvis nedlukning af DAWA. I takt med, at mulighederne for datadistribution på Datafordeleren udvides, er det muligt for DAWA’s anvendere at rykke deres brug af data væk fra DAWA.