Şehba Yazıcı’nın İmâmiyye Şîası’nda Sahâbe Tasavvuru İsimli Kitaba Yazdığı Kitap İncelemesindeki Eleştirilerine Kitabın Yazarının Cevabı - Abdulalim Demir (Turkish Journal of Shiite Studies)
Büyük emek ve uzun soluklu bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan, Türkiye’nin alanında en saygın olan hocalarının önünde başarı ile savunulan ve Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları tarafından basılan çalışmamıza Sayın Şehba Yazıcı’nın hazırladığı kitap incelemesinde esere yapılan bazı eleştiriler kitabın değerine ve emeğe halel getirebileceği endişesi bu nameyi yazmayı gerekli kılmıştır. Bu mektup onun bazı tenkitlerine cevap verme hüviyetine sahiptir.