Almanach muzykologii krakowskiej 1911–2011, red. Małgorzata Woźna-Stankiewicz, Zofia Dobrzańska-Fabiańska, Andrzej Sitarz, Kraków 2016 - Maciej Gołąb (Muzyka)
Recenzja książki Almanach muzykologii krakowskiej 1911–2011, red. Małgorzata Woźna-Stankiewicz, Zofia Dobrzańska-Fabiańska, Andrzej Sitarz, Kraków 2016