Аналіз осередків скостеніння діафіза плечової кістки у плодів 20-32 тижні гестації - O.A. Koval; T.V. Khmara; I.I. Zamorskii; I.G. Biryuk; P.Ye. Kovalchuk (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Сьогодні надається перевага визначенню довжини стегнової і плечової кісток, що відіграє ключову роль у сумнівних випадках для оцінювання віку плода в другому-третьому триместрах внутрішньоутробного розвитку.