Особливості адміністративно-правового статусу Національної поліції України як суб’єкта профілактичної діяльності - V. I. Felyk (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Визначено особливості адміністративно-правового статусу Національної поліції України як суб’єкта профілактичної діяльності. Досліджено наукові підходи до визначення поняття та структури адміністративно-правового статусу державного органу, розкрито значення поняття «адміністративно-правовий статус Національної поліції як суб’єкта профілактичної діяльності», охарактеризовано особливості адміністративно-правового статусу Національної поліції України як суб’єкта профілактичної діяльності на підставі аналізу положень законодавства в цій сфері.