СТРУКТУРНИЙ АНАЛІЗ ЗЛОЧИНІВ У БАНКІВСЬКІЙ СФЕРІ - V. O. Herasymov (Law and Safety)
Роботу присвячено використанню структурного методу кримінологічного дослідження групи злочинів у сфері банківської діяльності, визначено критерії диференціації структурних складових цієї групи злочинів, зроблено спробу вдосконалити поняття злочинів у сфері банківської діяльності та визначити їх ознаки, що мають кримінологічне значення.