Bibó István és két társának büntetőpere a kádári megtorlás rendszerében I. - Tibor Zinner (Belügyi Szemle)
A Bibó István peréről szóló átfogó beszámoló első része az ő és két társa letartóztatásának részleteit, a népbírósági ítélőtábla összetételét, a tárgyalás légkörét és az ítélethirdetést dolgozza fel.