استخراج، جداسازی و تعیین اثرات تنظیم کنندگی سیستم ایمنی پپتیدهای حلقوی مستخرج از گیاه Viola odorata - لادن دیانی; آزاده طاهری بروجنی; ژاله ورشوساز; مهدی علی عمرانی; مسعود صادقی دینانی; حسین هاشم پور (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی