Щодо концепції створення відсіку бортової радіоелектроніки суборбітальних ракет надлегкого класу - Ілля Лук’яненко; Тамара Манько; Олексій Кулик (Challenges and Issues of Modern Science)
Нині космічна індустрія продовжує активно розвиватися, що вимагає від виробників ракетно-космічної техніки безперервного вдосконалення і модернізації своїх розробок. Бортове радіоелектронне обладнання (БРЕО) ракет є ключовим компонентом, який забезпечує надійну і безпечну роботу ракети під час запуску і польоту, також він повинен витримувати вібрації та удари при приземленні [1].