Külföldre szökések a határőrségtől 1951-ben - Sándor Fórizs (Belügyi Szemle)
A szerző levéltári kutatásokra alapozva történelmi, politikai és nyomozati áttekintést nyújt a Magyar Határőrségtől 1951-ben történt dezertálások sorozatáról.