A fegyelmi eljárás megindításának rendszere és gyakorlati problémái a rendőri normaszegések kapcsán - Sándor István Kardos (Belügyi Szemle)
A szerző figyelemre érdemes esetek példáján keresztül ad áttekintést a magyarországi parancsnokok által kezdeményezett fegyelmi eljárások összetettségéről és nehézségeiről.