Вплив артифіційних абортів на стан репродуктивного здоров’я жінок фертильного віку. Результати когортного дослідження - K.D. Bodashevska (Український журнал Здоров'я жінки)
Дані щодо негативного впливу артифіційних абортів у ранніх термінах на репродуктивне здоров’я жінки є суперечливими. Змінні, які можуть впливати на результати, включають дизайн дослідження, гестаційний вік на момент переривання вагітності, тривалість проведення спостереження і тип процедури.