Düzeltme: Anadolu Selçuklu Medreselerinin Cephesel ve Mekânsal Kalite Analizi: Sivas Kenti Örneği (Cilt 2/Sayı 3, Aralık 2017) - Fatih Semerci (İslam Medeniyeti Araştırmaları Dergisi)
Yayınlanmış olan makalemde yapılan atfın sehven hatalı olmasından dolayı atıf değişikliği ve referans eklemesi yapmak istiyorum.