Характеристика злочинних об’єднань, що вчиняють злочини у сфері сурогатного материнства - V. I. Operuk; A. A. Vozniuk; Y. O. Dyakin (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті досліджено характеристику злочинних об’єднань, що вчиняють злочини у сфері сурогатного материнства, задля подальшого її використання під час виявлення та розслідування цих деліктів.