رابطۀ ره‌بری تحول‌آفرین با تعهد سازمانی با نقش میانجی درگیر‌شدن با کار در دانش‌گاه غالبِ هرات - احمد فرید فانوس غوثیار (غالب)
ره‌بریِ تحول‌‌آفرين، روي‌کرد نوینی در ره‌بری است، که با ايجاد رضايت، اعتماد و تعهد در بين کارکنان، اين توانايی را دارد تا‌ انگيزۀ تلاشِ فراتر از انتظار را در کارکنان به وجود آورده و به عمل‌کرد به‌تر آنان منتج شود. هدف اصلی این پژوهش بررسی رابطۀ ره‌بری تحول‌آفرین و تعهد سازمانی با نقش میانجی درگیر‌شدن با کار در دانش‌گاه غالب هرات بوده است. جامعة آماری این پژوهش را کلیه کارکنان دانش‌گاه غالب شهر هرات مشتمل بر 260 نفر تشکیل می‌دهند، که از روش نمونه‌گیری طبقاتی، 152 نفر از کارکنان به‌عنوان نمونۀ آماری تحقیق انتخاب گردید. روش نمونه‌گیری تحقیق حاضر کاربردی و از نوع هم‌بسته‌گی می‌باشد. جهت گرد‌آوری داده‌ها از پرسش‌نامه‌های استاندارد ره‌بری تحول‌آفرین، تعهد سازمانی و فرهنگ سازمانی استفاده شده است، که روایی آن به روش محتوایی و پایایی آن به اساس ضریب آلفای کرونباخ تأیید شده است. به‌منظور ترسیم جدول‌ها و نمودارها، از آمار توصیفی و برای آزمون فرضیه‌ها از ریگریسیون و معادلات ساختاری و به‌منظور تجزیه‌و‌تحلیل داده‌ها از نرم‌افزار‌SPSS‌ و AMOS استفاده شده است.