Bir Toplantının Ardından: 34. MELCom International Konferansı - Sara Yontan Musnik (Türk Kütüphaneciliği)
Yılda bir kez değişik bir ülkede toplanan MELCom International’ın 34.Konferansı Haziran 2012’de Paris BULAC kütüphanesinde gerçekleşti. Daha önceki toplantılarda olduğu gibi, bu kez de Orta-Doğu kütüphaneciliğine çeşitli açılardan değinilmiştir.