АДАПТАЦІЯ ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ ДО АКТІВ ACQUIS COMMUNAUTAIRE У СФЕРІ ПРОТИДІЇ НАСИЛЬСТВУ В СІМ’Ї: ОСНОВНІ ПРІОРИТЕТИ - O. S. Pronevych (Law and Safety)
Осмислено закріплені в актах acquis communautaire антидискримінаційні правові імперативи та виокремлено перспективні напрями адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу у сфері протидії насильству в сім’ї (домашньому насильству). Встановлено, що перспектива новелізації вітчизняного законодавства у сфері протидії домашньому насильству полягає в забезпеченні комплексного захисту прав уразливих соціальних груп.