ЧИСТКИ В МІЛІЦІЇ УСРР У 1920-ТІ РОКИ - V. A. Grechenko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто процес чисток в міліції УСРР протягом 1920-х років, проаналізовано причини цього явища, як відбувався цей процес, які мав особливості та наслідки.