Оцінка впливу гінекологічної патології на шанси живонародження серед жінок із повторними невдачами імплантації - O.S. Kozyra; M.V. Medvediev (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - вивчити прогностичний вплив гінекологічної патології на живонародження в жінок із множинними негативними спробами імплантації в розрізі запропонованих методик обстеження та лікування, таких як передімплантаційна генетична діагностика ембріонів та індивідуалізація протоколу підготовки ендометрія з огляду на результати оцінювання визначення вікна імплантації.