ВИЗНАЧЕННЯ ПОХОДЖЕННЯ ДИТИНИ ВІД МАТЕРІ - L. V. Krasytska (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено проблемні питання визначення походження дитини від матері. Зроблено висновок, що походження дитини від матері незалежно від того, народила вона дитину в шлюбі чи поза шлюбом, може бути підтверджено медичним документом закладу охорони здоров’я про народження жінкою дитини або рішенням медичної консультаційної комісії про підтвердження факту народження жінкою дитини поза закладом охорони здоров’я, або рішенням суду про встановлення факту народження дитини поза закладом охорони здоров’я, або рішенням суду про встановлення факту материнства, або рішенням суду про визнання материнства.