АВТОТЕХНІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА ЇЇ МІСЦЕ В СИСТЕМІ СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗ В УКРАЇНІ - R. L. Stepaniuk; V. A. Abramchuk (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто проблемні питання щодо сутності судової автотехнічної експертизи та її співвідношення з іншими інженерно-технічними експертизами з дослідження транспортних засобів та обставин транспортних пригод. Запропоновано авторське визначення поняття судової інженерно-автотехнічної експертизи. Наведено додаткові аргументи про необхідність виокремлення у складі роду інженерно-технічних як виду інженерно-транспортної експертизи, підвидом якої є інженерно-автотехнічна експертиза.