SANAL ÇALIŞMA EKSENİNDE SANAL İŞGÖREN - Sevda DEMİRBİLEK (Sosyal Ekonomik Araştırmalar Dergisi)
Pek çok örgüt küçülmekte ve yatay organizasyon yapılarını uygulama baskısı altında kalmaktadır. Hem enformasyon teknolojilerindeki ilerlemenin ve hem de örgüt yapısı ile yönetimindeki değişimlerin, sanal örgüt, sanal çalışma ve sanal işgörenin gelişimine katkı sağladığı açıktır. Bu makalenin amacı, sanal çalışmanın sanal işgören ve sanal örgüt üzerindeki etkilerini incelemektir.