Публічні бібліотеки України як осередки протидії російській пропаганді в умовах війни - Галина Нудищук (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті – дослідити роль публічних бібліотек України як осередків протидії російській пропаганді в умовах війни.