DEZVOLTAREA DURABILĂ A AGENȚILOR ADAPTIVI PENTRU IDENTIFICAREA INTRUZIUNILOR ÎN SISTEME ȘI REȚELE INFORMAȚIONALE - Andrei ȘESTACOV (Acta et Commentationes: Ştiinţe Exacte şi ale Naturii)
În prezenta lucrare se cercetează dezvoltarea durabilă a agenților adaptivi pentru identificarea intruziunilor în sistemele și rețelele informaționale fiind structurată în: introducere; dezvoltarea durabilă a agenților adaptivi la identificarea intruziunilor în rețele informaționale; procesul de integrare a agenților adaptivi la identificarea intruziunilor în rețele informaționale; monitorizarea şi analiza activității agenților adaptivi în rețele  informaționale; concluzii și bibliografie