Paradigma-veranderings en die effek daarvan op die kerk (Acta Theologica)
Vir 'n geruime tyd reeds is die tema van paradigma-veranderings ook in teologiese kringe ter sprake. En ons weet almal dat die opinies van teoloë die kerk op allerlei maniere raak. Daarom kan die kerk ook belang hê by wat teoloë die kerk op allerlei maniere raak. Daarom kan die kerk ook belang hê by wat teoloë oor hierdie tema te sê het. Wat is paradigma-veranderings en waarop moet 'n besinning oor die tema bedag wees?