A bűnüldözési információcsere nagy kihívása - Nikolett Ujfalussy (Belügyi Szemle)
Cél: A cikk megkísérli számba venni és bemutatni az EU-tagállamok bűnüldöző hatóságai közötti határokon átnyúló bűnügyi adat- és felderítési információcsere legjelentősebb dilemmáit és kihívásait, amelyekkel a területen dolgozó bűnügyi állomány jelenleg szembesülhet.