Морська охорона: перспективи як суб’єкта боротьби з тероризмом на морі - Yu. A. Overchenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті досліджуються окремі аспекти розвитку морської безпеки в Україні за рахунок вдосконалення антитерористичного законодавства.