سازوکارهای کفزدایی در سامانه های پوششی آب پایه - حسین یاری; حمیدرضا قاینی (مطالعات در دنیای رنگ)
در این مقاله سعی شده است پدیده ایجاد کف در سامانه های پوششی به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد. در ابتدا، تعاریف مربوط به کف و اهمیت آن در صنعت پوشش مورد بررسی قرار می گیرد. نظر به اینکه مقابله با کف نیازمند دانش کافی درباره چگونگی پایدار شدن کف می باشد، ابتدا سازوکارهای پایداری کف بیان می شود و در ادامه سازوکارهای حذف کف از سامانه های پوششی و مهمترین مواد و افزودنیهایی که این قابلیت را به سامانه های روکشی می دهند، معرفی می گردند.