Надзвичайні обставини як підстава формування правопорядку. Практичні аспекти легітимності - A. V. Vihirinskyi (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті досліджується питання взаємозв’язку між обставинами надзвичайного характеру, які існують та розвиваються у дійсності, а також їх здатністю мати вирішальний вплив на зміну та установлення правопорядок у державі, без формального, з дотримання легальних процедур, запровадження надзвичайних правових режимів.