Denis Philippe, Never too small to remember: Memory work and resilience in times of AIDS - Jeannette Steyn (Acta Theologica)
Uit teks: Die Sinomlando Centre for Oral History and Memory Work in Africa, van die Universiteit van KwaZulu Natal, onder die bekwame direkteurskap van professor Philippe Denis, het hierdie publikasie die lig laat sien.