Godsdiens en Samelewing. Christelike betrokkenheid op die markplein - BJ van der Walt (Acta Theologica)
Seker soos nog nooit van tevore nie is duidelike riglyne ten opsigte van die Christelike betrokkenheid by die samelewing van belang. Verskillende skole wat probeer om aan te dui hoe hierdie betrokkenheid daar moet uitsien bestaan egter. Bennie van der Walt is nie skaam om self duidelike riglyne te gee nie. Hy stel dit ook baie duidelik dat hy die gereformeerde oortuiging van die heerskappy van God as aboslute uitgangspunt neem.