Crònica legislativa d’Andorra. Primer semestre de 2024 - Maria Cucurull Canyelles (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law)
Aquesta crònica recull els diversos textos legislatius que fan referència a l’ús de la llengua catalana al Principat d’Andorra, impliquen diversos àmbits de la societat i són del primer semestre de 2024. També hi podreu trobar diversos articles, convocatòries i comunicats sobre la llengua del país que ha tingut l’opinió pública andorrana.