Akut batın sendromunun nadir bir etyolojisi: ince barsak lenfoma perforasyonu - Enis Dikicier; Fatih Altıntoprak; Osman Nuri Dilek; Yusuf Yürümez (Sakarya Tıp Dergisi)
Gastrointestinal sistem primer ekstranodal lenfomaların en sık görüldüğü yer olmasına rağmen primer intestinal lenfomalar nadir karşılaşılan klinik durumlardır. İntestinal lenfomalar genellikle non-spesifik ve kronik abdominal şikayetlerle ortaya çıkarlar. Bu yazıda acil servise ani başlayan şiddetli karın ağrısı şikâyeti ile başvuran perfore olmuş ince barsak lenfoma olgusunu sunmayı amaçladık.