Das vermächtnis Jesu und die abschiedsworte der Väter. Gattungsgeschichtiliche untersuchung der vermächtnisrede im blick auf Joh. 13-17 - DF Tolmie (Acta Theologica)
Hierdie studie wat in 1992 as Habilitationsschrift aan die Augustana Hochschule in Neuendetrelsau ingelewer is, het as doel 'n deeglike ondersoek van die genre van Joh 13:1-17:26 - veral in die lig van die Joodse tradisie in hierdie verband.