بررسی فاکتورهای بالینی و آزمایشگاهی پیش‌بینی‌کننده‌ی نیاز به دیالیز در شیرخواران و کودکان مبتلا به سندرم اورمیک همولیتیک مراجعه‌کننده به بیمارستان کودکان قزوین در سال‌های 1399 و 1400 - غزاله جباری; رضا دلیرانی; بنفشه آراد; نسرین اسفندیار (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی